Kvadraten kupa

Vårt bygge av 1,5-planshuset Kvadraten kupa från Eksjöhus

Möte med plattsättare/VVS och elektriker.

Badrum, Husbygge, Tillval, el Permalink1
Idag träffade vi plattsättaren/VVS:aren samt elektrikern i huset. Ingen värme är ännu påslagen i huset vilket innebär att det var ett riktigt, riktigt kallt möte!! Frost på både insida och utsida av fönstrena :P
 
Supertrevliga hantverkare och så det kändes riktigt bra :) Vi fick ställa frågor och fick lite priser på att sätta andra storlekar på klinker och kakel än vad som "ingår" från Eksjöhus. De storlekar som är standard är 10x10, 15x15, 20x20 samt 30x30 i torra utrymmen och 20x40 på vägg. Vi är inne på 30x60 i både badrum nere och i hallen. Efter nyår kommer det vara dags att sätta igång med plattsättning om allt går enl. tidsplanen vilket innebär att det börjar vara hög tid att bestämma sig för klinker och kakel då det kan vara upp till 5 veckors leveranstid på många sorter.
 
Vi fick också gå igenom med elektrikern vilka tillval vi önskar - vi bredde på ordentligt och så får vi skala av sedan när vi får offerten. Blir väldigt spännande att höra priserna. På måndag ska de börja med elen så tills dess ska vi förhoppningsvis kunnat bestämma oss. 
 
Vi pratade också med vår byggare om att välja till OSB-skivor i alla innerväggar, ska få ett kostnadsförslag på detta också.
#1 - - Ida:

Låter väldigt bra med mycket el och många osb. Vi tog osb på ca 4-5 väggar och kan önska att vi tagit några fler fast de är för sent nu :) Målaren skall komma och måla vårt tak nu i veckan och kakel ska spackla väggar. Vi måste välja kakel som ni men det är väldigt svårt!
Fin badrumsinredning har ni hittat!

Till top