Kvadraten kupa

Vårt bygge av 1,5-planshuset Kvadraten kupa från Eksjöhus

Bygglovsansökan är inskickad!!

Bygglov, Husbygge, planlösning Permalink3
Efter två långa samtal med kommunen och en ny fasadritning från Eksjöhus så kunde vi idag skicka in vår bygglovsansökan! Känns skönt!
 
 
Huset inritat på nybyggnadskartan. Där det står "biluppställning" är planen att vi ska bygga dubbelgarage när huset är klart. 
 
Slutliga planlösningen, bara några småändringar från hur det var från början. 
 
 
Nu hoppas vi på att vi ska slippa komplettera vår ansökan och att vi ska få en riktigt bra (och snabb) handläggare. Närmsta veckorna ska vi försöka bestämma oss för vilka tillval/bortfall vi vill göra och vi ska besöka Vedum och rita upp vårt kök.
#1 - - Ida:

Hej! Har ni valt skjutdörrar eller vanliga altandörren?

Är det spröjs på fönstren från början eller är det tillval?

Härligt att ha skickat in bygglovet! Har ni fått leveranstid på huset?

Roligt med Vedum besök och ordna kök :) lycka till!!! Mvh Ida

Svar: Hej hej :) vi har valt vanliga altandörrar fast i glas från golv. Det är spröjs som standard men vi kommer välja bort det och då får vi också tillbaka en summa för det...Vi får exakt leveranstid vid avropet men vet att det är 25 veckors lev.tid just nu, så det kommer dessvärre dröja ett bra tag tills vi har vårt hus :)Med vänlig hälsning, Emma
Emma & Marcus

#2 - - Eva Forssén:

Yay!!! Det kommer bli så bra! :)

#3 - - Eva:

Vilken otroligt bra planlösning! Jag har alltid tyckt att Eksjöhus är duktiga på planlösningar och att få med förvaring. Ni får ett jättefint hus!

Till top