Kvadraten kupa

Vårt bygge av 1,5-planshuset Kvadraten kupa från Eksjöhus

Planlösning

Husbygge, planlösning Permalink1
Idag har vi haft kontakt med säljaren på Eksjöhus och vi har skickat in de små ändringarna vi har gjort i planlösningen. Kvadraten kupa kommer från Eksjöhus egnahem-serie och det går inte att göra några större ändringar i planlösningen men vi ville ha mer ljus och altandörrar i vardagsrummet och det var inga problem. 
Detta är planlösningen för nedre plan och de ändringarna vi gjort är att vi har bytt ett av de stora fönstrena i vardagsrummet mot en altandörr, tagit bort fönstret på vardagsrummets kortsida och ersatt med ett tak-till-golv -fönster + en extra altandörr. Vi vill i framtiden ha en altan i vinkel runt vardagsrummet så då känns det praktiskt med två altandörrar.
 
 
På ovanvåningen har vi valt att ha en rak vägg mellan de två större sovrummen.
 
Skönt att ha det här inskickat, nu ska Eksjöhus jobba med vår bygglovsansökan så hoppas vi att vi snart får den inskickad!
 
#1 - - Ida:

Hej! Vilka smarta ändringar! Det är klart man vill ha altandörr! Om vi nu väljer Eksjö kupan så tänker jag härma er där :)

När jag har läst runt på nätet säger en del att målning/taperserings jobbet ej ingår utan bara materialet (taper och färg. Hur är det hos er?

Mvh Ida

Svar: Ja eller hur, dessutom om man har en altandörr som som är glas från golv till tak så släpper det ju in massor med ljus :)
Denna information har vi fått från vår säljare: "Målning ingår med invändig målning av tak och lister. Målade väggar alt. Tapeter ingår med Decorama och Borosan med ett värde på 130:-/rulle."

Så det ingår - men däremot blir det ju väldigt billiga tapeter om man inte lägger en slant mellan ;)
Emma & Marcus

Till top