Kvadraten kupa

Vårt bygge av 1,5-planshuset Kvadraten kupa från Eksjöhus

Full rulle

Husbygge, Tillval, Tomten Permalink0
Haft en härlig jul med vackra dagar och glada (hypersockriga) barn. Vi har varit på tomten X antal gånger och funderat över husplaceringen. Släktingar och vänner har följt med och en hel del ändringar har gjorts sedan förra veckan då vi kände oss säkra på vår sak. Huset ska ligga 3 m längre ned på tomten, vi har beslutat vart infarten ska ligga (med mycket hjälp av kunnig morbror ;)) och vi börjar känna oss redo att skicka in skissen till eksjöhus.  
 
Så här vacker var tomten med rimfrost och solsken, oj vad vi längtar!
 
Barnen fick små verktygslådor i julklapp och har redan börjat avverkningen av tallar!
 
Idag kom offerten på markarbeten och vi tog en lättnadens suck när vi förstod att vår uppskattning av vad schakt skulle kosta stämde. Sköööönt! Så håller vi tummarna för att det inte ligger en bergknalle precis under ytan där vi tänkt ställa huset :)
 
Idag har vi hela familjen besökt IKEA. Tillsammans med resten av världen ;)
Det var roligt att gå omkring och kolla och drömma lite, vi tittade iaf på badrumskommoder eftersom vi tänker välja bord standard-kommoden i ena badrummet. Det blir nog en sådan här då istället: 
 
Känns lite tråkigt att ha likadant i bägge badrummen + att det känns som det är mer förvaring i denna från IKEA än i Vedum Tidy som är standard. 
 
 God fortsättning!!!
 
 
Till top